Iccakai Kiskör 2019. július 13. Siófok

Áprilisi hírösszefoglaló

2017.04.08

Első és legfontosabb hírünk…, de hisz mindenki tudja. 

Április 29-én és 30-án Balatonkör Zamárdiban.


  • Az előnevezéseiteket április 18-án éjfélig lehet leadni (nevezési díj beérkezése), azaz még 11 nap áll rendelkezésetekre. Siessetek a kedvezményekért, utána már csak a helyszínen tudtok nevezni.
  • Az eddigi évekhez hasonlóan a pénteki napon, április 28-án lehetőség nyílik a nevezési csomagok átvételére, kerékpárok átvizsgálására a helyszínen. Érdemes eljönni, ezzel elkerülve a szombat reggeli koránkelést, idegeskedést. Bár 6:00-kor indul a kör, az szombat reggel korán van :) 
  • Nevezést leadni, vagy akár befizetni két további helyszínen, Siófokon a Böröcfi Kerékpárszaküzletben [link] illetve a Bringa Butik Kerékpárszaküzletben [link] lehet. Ennek határideje szintén április 18. üzletzárás.
  • Frissítettük a túrák útvonalát a honlapunkon. Legfontosabb változás, hogy idén mind a Nagykör, mind a Kiskör alkalmával a 2. pihenőpont Csopakon lesz. Építési munkálatok miatt kismértékben az útvonal is módosul. A Nagykörön az utolsó pihenőpont Balatonfenyvesre kerül át. [link]  • További hírünk, hogy a vasúton vágányzár lesz érvényben a túra napján, Szántód/Kőröshegy-Balatonszentgyörgy között. Itt csak vonatpótló autóbuszok fognak közlekedni, amelyeken kerékpár nem szállítható. További információ a www.mavcsoport.hu weboldalon. Jelenleg érvényes dokumentum a szakaszról: Vágányzár . 
  • Természetesen idén is biztosítunk korlátozott számú kerékpár és vezetője számára szállítására járművet, amelyet kizárólag a vezetett túrában résztvevők vehetnek igénybe.


További sikeres felkészülést kíván a

Balatonkör Sportegyesület