XXII. Balatonkör 2021. április 24-25. Zamárdi

XXII. Balatonkör 2021. április 24-25.

2020.11.27

Elindult az internetes nevezés!

A XXII. Balatonkör túráinak időpontja 2021-ben:
  • 2021. április 24-én tartjuk a 206 km-es Balatonkört
  • 2021. április 25-án kerül sor a 76 km-es Kiskörre (és persze a Sokkkör második napjára) és a 25 km-es Családi körre.
A koronavírussal kapcsolatos információk:

Jelen pillanatban tilos sportrendezvényeket tartani, de bízunk benne, hogy a Balatonkör időpontjára ez a korlátozás megszűnik.
Mivel a szervezés időszükséglete meglehetősen tetemes, így el kell kezdenünk az április végi Balatonkör szervezését.

Amennyiben a vírushelyzet miatt április végi Balatonkört nem lehet megtartani, egy későbbi, már biztonságosnak nyilvánított időpontra halasztjuk.
Reménykedjünk benne, hogy április 24-ig feloldják a tilalmat, így mindenki úgy készüljön, hogy a Balatonkör a megszokott április végi időpontban elindul.
Amennyiben halasztásra kerül sor, természetesen az eddigi nevezések továbbra is érvényesek lesznek.

Aki a nevezésének átvitelét kérte a 2020-as Balatonkörről, kérjük, hogy ismét nevezzen, és e-mailben a nevezes@balatonkor.hu címünkre jelezze is, hogy igénybe kívánja ezt venni.
Amennyiben az akkor befizetett nevezési díj kevesebb, mint az aktuális nevezési díj, a különbözetet kell átutalni. Ha több, a különbözetet 1.500 Ft adminisztrációs és bankköltség levonása után utaljuk vissza.Nevezési információ

Az internetes nevezés 2021. április 5-ig tart. Ügyelni kell arra, hogy az előnevezésen felül április 5-én 24:00-ig a feltüntetett nevezési díjnak is meg kell érkezni a számlánkra.
Amennyiben ez nem történik meg, akkor a befizetett nevezési díj a helyszíni nevezés előlegének tekinthető, tehát végül a helyszíni nevezés díjat, annak különbözetét kell befizetni.

Most is kérünk mindenkit, hogy a nevezési információkat és a részvételi szabályokat figyelmesen olvassa át a nevezés előtt!
Ha további kérdés merül fel, azt az info@balatonkor.hu e-mail címünkre szíveskedjetek feltenni.
Nevezéssel kapcsolatban, probléma esetén a nevezes@balatonkor.hu címre lehet írni.

Fontos információk kiragadva

A nevezést akkor tekintjük elfogadottnak, ha az utalás is megérkezik a nevezés aktuális lejárati határidejéig.

Amennyiben a fizetés később történik, abban az esetben az időszak szerinti aktuális nevezési díjat kérjük elutalni a bankszámlaszámunkra.

Az Azonnali Fizetési Rendszer 2020. március 2-i elindítását követően az utalás 5 másodpercen belül a számlánkra kerül.
Ez azt jelenti, hogy legkésőbb április 5-én 23:59-kor kell kezdeményezni az átutalást.

Kizárólag a nevezési adatok elküldése után (a közlemény rovatban a nevezéskor kapott kódot feltüntetve) történjen az utalás, egyébként nem tudjuk egyértelműen beazonosítani, milyen címen érkezik a befizetés.

Figyelem! Banki befizetést (a bank pénztárán keresztül) akkor tudjuk elfogadni, ha a közlemény rovatban szerepel az e-mailben kapott BK- kód is. 

Postai csekken való nevezést nem tudunk elfogadni az azonosíthatatlanság miatt.

Egyszerre több nevezési díj is befizethető, ekkor mindegyik Balatonkörös kód jelenjen meg a megjegyzésben. Nagyobb létszám esetén (>6 fő) e-mailben (nevezes@balatonkor.hu) is lehet jelezni a befizetett nevezőket. 


Sikeres felkészülést kívánunk!

Balatonkör Sportegyesület
www.balatonkor.hu