Iccakai Kiskör 2019. július 13. Siófok

Már lehet nevezni!

2017.10.31

Elindult a XIX. Balatonkör internetes előnevezése!

Bónuszkör (ÚJ)

2016-ban 2 napos lett a rendezvény, amin nem változtattunk 2017-ben sem. 2018-ban ismét változtatunk picit, no csak pozitív irányba. Jelentkezzen akinek nem volt már tavaly sem elég a 282 km! Idén kitoljuk egy BÓNUSZKÖRREL, azaz plusz egy nappal, amikor is egy 32 km-t lehet velünk letekerni levezetésként. Így a 282 km megnövekszik 314 km-re. 

Néhány szó a Bónuszkörről.
Legfontosabb információ az erre való regisztrációval kapcsolatban:
A túrára külön kell nevezni, tehát ha már egy másik távra leadásra került egy nevezés, abban az esetben egy második kitöltésével (32 km-es táv kiválasztásával) lehetséges ezt megtenni.


Nevezési információ

A kedvezményes nevezési lehetőség első időszaka 2017. december 31-ig tart. Ügyelni kell arra, hogy eddig a dátumig az előnevezésen felül a feltüntetett nevezési díjnak is meg kell érkezni a számlára. Egyéb esetben a következő időszak megfelelő összegét kell befizteni ahhoz, hogy a nevezés elfogadásra kerüljön.

Most is kérünk mindenkit, hogy a nevezési információkat és a részvételi szabályokat figyelmesen olvassa át a nevezés előtt!
Ha további kérdés merül fel, azt az info@balatonkor.hu -ra lehet feltenni. 
Nevezéssel kapcsolatban, probléma esetén a nevezes@balatonkor.hu -ra lehet írni.

Fontos információk kiragadva

A NEVEZÉST AKKOR TEKINTJÜK ELFOGADOTTNAK, HA AZ UTALÁS IS MEGÉRKEZIK A NEVEZÉS AKTUÁLIS LEJÁRATI HATÁRIDEJÉIG.

AMENNYIBEN A FIZETÉS KÉSŐBB TÖRTÉNIK, ABBAN AZ ESETBEN AZ IDŐSZAK SZERINTI AKTUÁLIS NEVEZÉSI DÍJAT KÉRJÜK ELUTALNI A BANKSZÁMLASZÁMUNKRA.

A 14 ÓRÁIG KEZDEMÉNYEZETT ÁTUTALÁS MÉG AZNAP MEGJELENIK A SZÁMLÁNKON. A KÉSŐBBI ÁTUTALÁS CSAK MÁSNAP (KIVÉVE AZ ERSTE BANKBÓL TÖRTÉNŐ UTALÁST). SZOMBAT, VASÁRNAP ÉS MUNKASZÜNETI NAPOKON NINCS BANKI ÁTUTALÁS (PÉNZMOZGÁS).

KIZÁRÓLAG A NEVEZÉSI ADATOK ELKÜLDÉSE UTÁN (A KÖZLEMÉNY ROVATBAN A NEVEZÉSKOR KAPOTT KÓDOT FELTÜNTETVE) TÖRTÉNJEN AZ UTALÁS , EGYÉBKÉNT NEM TUDJUK EGYÉRTELMŰEN BEAZONOSÍTANI, MILYEN CÍMEN ÉRKEZIK A BEFIZETÉS.

FIGYELEM! BANKI BEFIZETÉST (A BANK PÉNZTÁRJÁN KERESZTÜL) AKKOR TUDJUK ELFOGADNI, HA A KÖZLEMÉNY ROVATBAN SZEREPEL AZ EMAILBEN KAPOTT KÓD IS. 

POSTAI CSEKKEN VALÓ NEVEZÉS NEM ELFOGADOTT AZ AZONOSÍTHATATLANSÁG MIATT.

Egyszerre több nevezési díj is befizethető, ekkor mindegyik Balatonkörös kód jelenjen meg a megjegyzésben. Nagyobb létszám esetén (>6 fő) e-mailben (nevezes@balatonkor.hu) is lehet jelezni a befizetett nevezőket. 

A BÓNUSZKÖR túrára külön kell nevezni, tehát ha már egy másik távra leadásra került egy nevezés, abban az esetben egy második kitöltésével (32 km-es táv kiválasztásával) lehetséges ezt megtenni.


Sikeres felkészülést kívánunk!

Balatonkör Sportegyesület
www.balatonkor.hu