XXV. Balatonkör 2024. április 27-28. Zamárdi Iccakai Kiskör 2024. július 20. Siófok IV. Buga Jakab 2024. szeptember 07. Siklós

Még nem tudod, mit ajándékozz Karácsonyra? Nevezd be Családodat, Barátaidat a XVI. Balatonkör kerékpártúrára!

2014.12.18Még nem tudod, mit ajándékozz Karácsonyra? Nevezd be Családodat, Barátaidat a XVI. Balatonkör kerékpártúrára!

2015. április 25-én újra Balatonkör kerékpáros túra

16. évfordulója alkalmából új helyszínen debütál a Balatonkör kerékpártúra április 25.-én. Siófok és Balatonföldvár után Zamárdit választották a szervezők kiindulási pontnak. A másik változtatás a szervezői csapatot érinti. A túrát 2000-óta rendező Balatonkör Team elköszönt a 2010 óta társszervezőként együttműködő Vuelta Kft-től és új szakmai partnerrel folytatja a szervezést. A rendezők elkötelezettek a fejlődés mellett és még színvonalasabb programokkal készülnek a legnagyobb magyarországi tókerülő túrára – mondta Márkus Gábor a Balatonkör egyik alapítója.

A túra részleteiről a megújult és folyamatosan frissülő www.balatonkor.hu oldalon találhatnak információt az érdeklődők. A Balatonkör weboldalán péntektől a nevezés is elérhető. Az eddigi facebook oldal sajnos már nem üzemel, ezért újat hoztunk létre. Aki továbbra is szeretne napi szinten információt kapni a XVI. Balatonkör túráról, azok az alábbi linken követhetnek bennünket:

https://www.facebook.com/balatonkor

Ha már nevezésről esik szó: Még nem tudod, mit ajándékozz karácsonyra? Segítünk! Mi is lehetne a legjobb ajándék, mint a közös kaland. A XVI. Balatonkör túrán életre szóló élményeket gyűjthet a család és a baráti társaság! A december 23-ig befizetettnevezésekről ajándékkártyát küldünk e-mailen, így már a fa alatt kézzel foghatóvá válik az ajándék. A december 31.-ig leadott nevezésekre további kedvezményt biztosítunk.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a szervezők állnak rendelkezésre:balatonkor@gmail.com

Kellemes Ünnepeket Kívánunk: Balatonkör Team csapata!