XXV. Balatonkör 2024. április 27-28. Zamárdi Iccakai Kiskör 2024. július 20. Siófok IV. Buga Jakab 2024. szeptember 07. Siklós

2022. évi Balatonkörös program

2021.11.30

Kedves érdeklődők!

A Balatonkör Sportegyesület 2022. évi tervezett programja a következőként alakul:

XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. Zamárdi

Amennyiben a vírushelyzet miatti korlátozások következtében nem lehet megtartani a XXIII. Balatonkört a május 07-08. időpontban, akkor a halasztott Balatonkör időpontja 2022. szeptember 17-18. lesz.
A honlapunkon minden információ olvasható lesz.

Iccakai Kiskör 2022. július 09. Siófok

II. Buga Jakab 2022. szeptember 03. Siklós

Az érdeklődők számára lehetőség van a Virtuális Balatonkör teljesítésére is.

Elindult az internetes nevezés a Balatonkörre!

A XXIII. Balatonkör túráinak időpontja 2022-ben:

  • 2022. május 07-én tartjuk a 206 km-es Balatonkört
  • 2022. május 08-án kerül sor a 76 km-es Kiskörre (és persze a Sokkkör második napjára) és a 25 km-es Családi körre
Amennyiben a vírushelyzet miatti korlátozások következtében nem lehet megtartani a XXIII. Balatonkört a május 07-08. időpontban, akkor a halasztott Balatonkör időpontja 2022. szeptember 17-18. lesz.

Mivel a vírushelyzet gazdaságilag mindenkit negatívan érintett, ezért úgy döntöttünk, hogy a XXIII. Balatonkörön nem emeljük a nevezési díjat, annak ellenére, hogy a kiadásaink jelentősen megemelkedtek.
A hiányt szponzorációból próbáljuk fedezni.


A koronavírussal kapcsolatos információk:

Jelen pillanatban szabad sportrendezvényeket tartani, és bízunk benne, hogy a Balatonkör időpontjára ez nem fog kedvezőtlen irányban megváltozni.

Amennyiben a vírushelyzet miatt május elejii Balatonkört nem lehet megtartani, akkor a kört szeptember 17-18-i időpontra halasztjuk.
Amennyiben halasztásra kerül sor, természetesen az addigi nevezések továbbra is érvényesek lesznek.

Aki a nevezésének átvitelét kérte a 2021-as Balatonkörről, kérjük, hogy ismét nevezzen, és e-mailben a nevezes@balatonkor.hu címünkre jelezze is, hogy igénybe kívánja ezt venni.
Amennyiben az akkor befizetett nevezési díj kevesebb, mint az aktuális nevezési díj, a különbözetet kell átutalni. Ha több, a különbözetet 1.500 Ft adminisztrációs és bankköltség levonása után utaljuk vissza.Nevezési információ

Az internetes nevezés 2022. április 13-ig tart. Ügyelni kell arra, hogy az előnevezésen felül április 13-án 24:00-ig a nevezési díjnak is meg kell érkezni a számlánkra.
Amennyiben ez nem történik meg, akkor a befizetett nevezési díj a helyszíni nevezés előlegének tekinthető, tehát végül a helyszíni nevezés díjat, annak különbözetét kell befizetni.

Most is kérünk mindenkit, hogy a nevezési információkat és a részvételi szabályokat figyelmesen olvassa át a nevezés előtt!
Ha további kérdés merül fel, azt az info@balatonkor.hu e-mail címünkre szíveskedjetek feltenni.
Nevezéssel kapcsolatban, probléma esetén a nevezes@balatonkor.hu címre lehet írni.

Fontos információk kiragadva

A nevezést akkor tekintjük elfogadottnak, ha az utalás is megérkezik a nevezés aktuális lejárati határidejéig.

Amennyiben a fizetés később történik, abban az esetben az időszak szerinti aktuális nevezési díjat kérjük elutalni a bankszámlaszámunkra.

Az utalás 5 másodpercen belül a számlánkra kerül.
Ez azt jelenti, hogy legkésőbb május 13-án 23:59-kor kell kezdeményezni az átutalást.

Kizárólag a nevezési adatok elküldése után (a közlemény rovatban a nevezéskor kapott kódot feltüntetve) történjen az utalás, egyébként nem tudjuk egyértelműen beazonosítani, milyen címen érkezik a befizetés.

Figyelem! Banki befizetést (a bank pénztárán keresztül) akkor tudjuk elfogadni, ha a közlemény rovatban szerepel az e-mailben kapott BK- kód is. 

Postai csekken való nevezést nem tudunk elfogadni az azonosíthatatlanság miatt.

Egyszerre több nevezési díj is befizethető, ekkor mindegyik Balatonkörös kód jelenjen meg a megjegyzésben. Nagyobb létszám esetén (>6 fő) e-mailben (nevezes@balatonkor.hu) is lehet jelezni a befizetett nevezőket.A Balatonkör Sportegyesület köszönettel fogadta az Expodom felajánlását, hogy támogatja túráinkat egy 3x3 méteres acélvázas rendezvénysátor felajánlásával. Az expodom.hu egy kerti sátrakat forgalmazó webáruház, amely kínálatában sokfajta összecsukható pavilon szerepel. A rendezvényeink során a frissítőknél hasznát tudjuk venni az Expodom által adott sátornak.