XXV. Balatonkör 2024. április 27-28. Zamárdi Iccakai Kiskör 2024. július 20. Siófok IV. Buga Jakab 2024. szeptember 07. Siklós

2022. évi Balatonkörös program

2021.11.30

Kedves érdeklődők!

A Balatonkör Sportegyesület 2022. évi tervezett programja a következőként alakul:

XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. Zamárdi

Amennyiben a vírushelyzet miatti korlátozások következtében nem lehet megtartani a XXIII. Balatonkört a május 07-08. időpontban, akkor a halasztott Balatonkör időpontja 2022. szeptember 17-18. lesz.
A honlapunkon minden információ olvasható lesz.

Iccakai Kiskör 2022. július 09. Siófok

II. Buga Jakab 2022. szeptember 03. Siklós

Az érdeklődők számára lehetőség van a Virtuális Balatonkör teljesítésére is.

Elindult az internetes nevezés a Balatonkörre!

A XXIII. Balatonkör túráinak időpontja 2022-ben:

  • 2022. május 07-én tartjuk a 206 km-es Balatonkört
  • 2022. május 08-án kerül sor a 76 km-es Kiskörre (és persze a Sokkkör második napjára) és a 25 km-es Családi körre
Amennyiben a vírushelyzet miatti korlátozások következtében nem lehet megtartani a XXIII. Balatonkört a május 07-08. időpontban, akkor a halasztott Balatonkör időpontja 2022. szeptember 17-18. lesz.

Mivel a vírushelyzet gazdaságilag mindenkit negatívan érintett, ezért úgy döntöttünk, hogy a XXIII. Balatonkörön nem emeljük a nevezési díjat, annak ellenére, hogy a kiadásaink jelentősen megemelkedtek.
A hiányt szponzorációból próbáljuk fedezni.


A koronavírussal kapcsolatos információk:

Jelen pillanatban szabad sportrendezvényeket tartani, és bízunk benne, hogy a Balatonkör időpontjára ez nem fog kedvezőtlen irányban megváltozni.

Amennyiben a vírushelyzet miatt május elejii Balatonkört nem lehet megtartani, akkor a kört szeptember 17-18-i időpontra halasztjuk.
Amennyiben halasztásra kerül sor, természetesen az addigi nevezések továbbra is érvényesek lesznek.

Aki a nevezésének átvitelét kérte a 2021-as Balatonkörről, kérjük, hogy ismét nevezzen, és e-mailben a nevezes@balatonkor.hu címünkre jelezze is, hogy igénybe kívánja ezt venni.
Amennyiben az akkor befizetett nevezési díj kevesebb, mint az aktuális nevezési díj, a különbözetet kell átutalni. Ha több, a különbözetet 1.500 Ft adminisztrációs és bankköltség levonása után utaljuk vissza.



Nevezési információ

Az internetes nevezés 2022. április 13-ig tart. Ügyelni kell arra, hogy az előnevezésen felül április 13-án 24:00-ig a nevezési díjnak is meg kell érkezni a számlánkra.
Amennyiben ez nem történik meg, akkor a befizetett nevezési díj a helyszíni nevezés előlegének tekinthető, tehát végül a helyszíni nevezés díjat, annak különbözetét kell befizetni.

Most is kérünk mindenkit, hogy a nevezési információkat és a részvételi szabályokat figyelmesen olvassa át a nevezés előtt!
Ha további kérdés merül fel, azt az info@balatonkor.hu e-mail címünkre szíveskedjetek feltenni.
Nevezéssel kapcsolatban, probléma esetén a nevezes@balatonkor.hu címre lehet írni.

Fontos információk kiragadva

A nevezést akkor tekintjük elfogadottnak, ha az utalás is megérkezik a nevezés aktuális lejárati határidejéig.

Amennyiben a fizetés később történik, abban az esetben az időszak szerinti aktuális nevezési díjat kérjük elutalni a bankszámlaszámunkra.

Az utalás 5 másodpercen belül a számlánkra kerül.
Ez azt jelenti, hogy legkésőbb május 13-án 23:59-kor kell kezdeményezni az átutalást.

Kizárólag a nevezési adatok elküldése után (a közlemény rovatban a nevezéskor kapott kódot feltüntetve) történjen az utalás, egyébként nem tudjuk egyértelműen beazonosítani, milyen címen érkezik a befizetés.

Figyelem! Banki befizetést (a bank pénztárán keresztül) akkor tudjuk elfogadni, ha a közlemény rovatban szerepel az e-mailben kapott BK- kód is. 

Postai csekken való nevezést nem tudunk elfogadni az azonosíthatatlanság miatt.

Egyszerre több nevezési díj is befizethető, ekkor mindegyik Balatonkörös kód jelenjen meg a megjegyzésben. Nagyobb létszám esetén (>6 fő) e-mailben (nevezes@balatonkor.hu) is lehet jelezni a befizetett nevezőket.



A Balatonkör Sportegyesület köszönettel fogadta az Expodom felajánlását, hogy támogatja túráinkat egy 3x3 méteres acélvázas rendezvénysátor felajánlásával. Az expodom.hu egy kerti sátrakat forgalmazó webáruház, amely kínálatában sokfajta összecsukható pavilon szerepel. A rendezvényeink során a frissítőknél hasznát tudjuk venni az Expodom által adott sátornak.